MİLLİ GURURUMUZ KEPEZ DEVLET HASTANESİNDE
10 Şubat 2022

MİLLİ GURURUMUZ KEPEZ DEVLET HASTANESİNDE

WhatsApp Image 2018-05-03 at 13.47.46.jpeg

Taekwondo Milli sporcumuz Nur Tatar Askari mayıs ayında Rusya’nın Kazan şehrinde gerçekleştirilecek olan 2018 Büyükler Avrupa şampiyonasına gitmeden önce genel sağlık taramasını Kepez devlet Hastanesinde gerçekleştirdi.
Başhekimimiz Opr. Dr. Ramazan Gürkan’ın yaptığı açıklamada, birçok sağlık kurumu içerisinde Kepez Devlet Hastanemizi tercih eden Nur tatar Askari’nin Hastanemizde uzman doktorlarımız tarafından gerçekleştirilenmuayene, tetkik, tahlil ve kontroller sonucunda Şampiyonumuzun gayet sağlıklı ve maça hazır olduğunu iletti. Sayın Gürkan, Ulusal ve Uluslararası arenalarda Ülkemizi gururlandıran, bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımıza ve vatandaşlarımıza hizmet vermek için her zaman hazır olduklarını söyledi.
Maç hazırlıklarının devam ettiğini söyleyen Nur Tatar Askari ‘nin yapılan muayeneler sonrasında moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlenen Şampiyon; öncelikle Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Ramazan Gürkan’a, ilgilerinden dolayı hastane yönetimini, güler yüzlü Doktor ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Aile olarak da sağlık hizmeti için Kepez Devlet Hastanesini tercih ettiklerini ve herkese tavsiye ettiğini söyleyen Milli gururumuz işlemleri ardından hastaneden ayrıldı.
Milli gururumuzun bazı başarıları ise şöyle;
2012 Avrupa Şampiyonasında 1.
2012 Londra Olimpiyatlarında 2.
2015 Dünya Şampiyonasında 2.
2016 Rio Olimpiyatlarında 3.
2017 Dünya Şampiyonasında 1.
2017 Yılın Bayan sporcusu
Yapılacak Avrupa Şampiyonasında Milli sporcumuza Kepez Devlet Hastanesi olarak başarılar dileriz.